Ny Ford Focus

DEN HELT NYE FORD FOCUS

Tag alt det, du kender og elsker ved Focus. Tilføj et helt nyt niveau af intelligent design, karakteristisk moderne styling og mere plads end nogensinde før. Kombinér det så med yderst avancerede tilslutningsmuligheder og en række ekstraordinære teknologier til at assistere føreren, som du virkelig vil værdsætte. Dét er den helt nye Focus og snart kan du opleve den på egen hånd.

Teknologi med formål

Den helt nye Focus er konstrueret til at forbedre din køreoplevelse på alle måder. Denne næste generations bil er fyldt med avancerede førerassistanceteknologier, herunder Adaptive fartpilot med Stop and Go og Lane Centering og Active Park Assist 2. Sammen kan disse smarte teknologier hjælpe med at styre acceleration, nedbremsning og endda styring. Det er teknologier, der er så ubesværede og nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du nogensinde har klaret dig uden.

Komfortabel og forbundet

Rene linjer, et slankt layout og et sofistikeret udseende. Interiøret i den helt nye Focus er mere komfortabelt, rummeligt og smukt end nogensinde før og nu kan du og din bil være forbundet, uanset hvor du er. Det nye FordPass Connect-modem (ekstraudstyr) giver dig en række uvurderlige funktioner som Live Traffic, Wi-Fi-hotspot 1) og eCall 2). Download FordPass-appen på din smartphone for at få adgang til endnu flere FordPass Connect-funktioner. For eksempel fjernlåsning og -oplåsning, fjernstart (kun automatgear), placeringsoplysninger.


Den styrke du vil have, og den effektivitet du har brug for

Den helt nye Focus leveres med en serie af kraftfulde og brændstoføkonomiske motorer, der alle kombineres med en 8-trins automatgearkasse eller en 6-trins manuel gearkasse. Det udvendige design er også blevet skulptureret for at skabe en form, der både er atletisk og aerodynamisk, samtidig med at den forbedrer effektiviteten endnu mere.

Din sikkerhed. Vores prioritet.

En række smarte teknologier er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter. For eksempel kan Active Braking og Pre-Collision Assist med fodgænger- og cyklistovervågning advare dig om mulige kollisioner og selv anvende bremserne automatisk, hvis du ikke reagerer i tide.

.

Ny Ford Edge 

Ny Ford Edge er den mest avancerede SUV til dato

Ford løfter sløret for den nye Ford Edge til de europæiske kunder. Det er Fords teknologisk mest avancerede SUV nogensinde.

Den nye Ford Edge har flere kameraer og sensorer end nogensinde før. Det er altsammen en del af de innovative førerassistance-teknologier, der er designet til at gøre køreturen mere behagelig og mindre stressende. Desuden skal teknologien hjælpe Ford bilister med at mindske eller helt undgå risikoen for personskade ved et sammenstød.

Med lanceringen løfter Ford også sløret for en ny kraftfuld og brændstoføkonomisk bi-turbo variant af Fords 2.0-liter EcoBlue dieselmotor. Med den nye ottetrins automatgearkasse sikres en ubesværet og afslappet køreoplevelse, der samtidig er mere miljøvenlig.

Den nye Ford Edge træder også ind i Fords sportslige ST-Line-modelprogram. Den nye Ford Edge ST-Line har et flot og stilrent ydre med nyudviklet styling både for og bag.

”SUV’er bliver mere og mere populære hos vores europæiske kunder, og vores udvalg rammer plet lige nu. Med ny teknologi, som hjælper bilisterne i trafikken, og samtidig sikrer en mere behagelig køreoplevelse, er den nye Edge vores mest overbevisende SUV til dato”, siger Roelant de Waard, Vice President, Marketing, Sales & Service, Ford Europe. 


En intelligent SUV til en intelligent verden

Den nye Ford Edge får sin debut i Europa med tre nye førerassistence-teknologier, der skal være med til at skabe en mere sikker og stressfri køreoplevelse.

  • Post-Collision Braking: Hjælper med at delvist eller helt undgå et eventuelt sekundært sammenstød, ved at påføre et moderat bremsetryk, når første sammenstød registreres. Det gør, at bilen sætter farten ned og dermed kan mindske skader på passagerer og bilen.

  • Evasive Steering Assist: Hjælper føreren med at styre rundt om stillestående og langsomme køretøjer, for at undgå sammenstød. Fungerer ved bykørsel og motorvejskørsel – og ved hjælp af radar og kamera opfanger den andre køretøjer i nærheden og hjælper føreren med at undvige, hvis et eventuelt sammenstød opfanges.

  • Adaptive Cruise Control med Stop-and-Go og Lane Centring Assist: Hjælper med at holde en sikker afstand til forankørende biler – og reducerer samtidig stress ved kørsel på lange veje uden trafik ved at sørge for, at bilen er centreret i sin bane.