I sidste uge bragte Folkebladet denne artikel og hos bilhusetTHYBO er vi stolte af, at have lavet og solgt den mest veludstyrede Fiesta Activce. Planen med bilen var, at den skulle bruges til at vise alt udstyr til kunderne i én og samme bil. På den måde skulle sælgerne ikke flytte kunderne fra bil til bil for at vise dem det forskellige udstyr. Det viste sig dog, at bilen var ret populær og kort efter vi havde fået den hjem var den allerede solgt. 

Vi afviser ikke, at vi laver samme veludstyrede Fiesta på et senere tidspunkt. 

Årets kollega 2018

Lørdag den 24.11.2018 fejrede vi i bilhusetTHYBO den årlige julefrokost. Vi var på Kryb i Ly Kro med overnatning og fest. Der var højt humør og måske også lidt hovedpine dagen efter.

Først på aftenen havde vi en kåring - som noget nyt i år skulle alle medarbejdere, et par uger inden julefrokosten, nominere tre kollegaer til prisen som "Årets Kollega 2018". Den kollega der fik flest stemmer ville få titlen som årets kollega. 

Titlen og vandrepokalen gik i år til vores gulvværkfører Thomas Hansen 

Foruden at nominere tre kollegaer skulle man også skrive, hvorfor netop denne kollega havde fortjent prisen. Et par ord der blev skrevet om Thomas var: 
- Han er altid hjælpsom
- Han er flittig og gør sit arbejde
- Han er altid hjælpsom uanset om han er på arbejde eller ej
- Råber højt
- Går altid forrest, hjælper altid - firmaets mand!

Stort tillykke til Thomas med titlen og anerkendelsen fra kollegaerne!
.
.
.
.
.