12. april 2018 13:34:33

Ny Ford Edge 

Ny Ford Edge er den mest avancerede SUV til dato

Ford løfter sløret for den nye Ford Edge til de europæiske kunder. Det er Fords teknologisk mest avancerede SUV nogensinde.

Den nye Ford Edge har flere kameraer og sensorer end nogensinde før. Det er altsammen en del af de innovative førerassistance-teknologier, der er designet til at gøre køreturen mere behagelig og mindre stressende. Desuden skal teknologien hjælpe Ford bilister med at mindske eller helt undgå risikoen for personskade ved et sammenstød.

Med lanceringen løfter Ford også sløret for en ny kraftfuld og brændstoføkonomisk bi-turbo variant af Fords 2.0-liter EcoBlue dieselmotor. Med den nye ottetrins automatgearkasse sikres en ubesværet og afslappet køreoplevelse, der samtidig er mere miljøvenlig.

Den nye Ford Edge træder også ind i Fords sportslige ST-Line-modelprogram. Den nye Ford Edge ST-Line har et flot og stilrent ydre med nyudviklet styling både for og bag.

”SUV’er bliver mere og mere populære hos vores europæiske kunder, og vores udvalg rammer plet lige nu. Med ny teknologi, som hjælper bilisterne i trafikken, og samtidig sikrer en mere behagelig køreoplevelse, er den nye Edge vores mest overbevisende SUV til dato”, siger Roelant de Waard, Vice President, Marketing, Sales & Service, Ford Europe. 


En intelligent SUV til en intelligent verden

Den nye Ford Edge får sin debut i Europa med tre nye førerassistence-teknologier, der skal være med til at skabe en mere sikker og stressfri køreoplevelse.

  • Post-Collision Braking: Hjælper med at delvist eller helt undgå et eventuelt sekundært sammenstød, ved at påføre et moderat bremsetryk, når første sammenstød registreres. Det gør, at bilen sætter farten ned og dermed kan mindske skader på passagerer og bilen.

  • Evasive Steering Assist: Hjælper føreren med at styre rundt om stillestående og langsomme køretøjer, for at undgå sammenstød. Fungerer ved bykørsel og motorvejskørsel – og ved hjælp af radar og kamera opfanger den andre køretøjer i nærheden og hjælper føreren med at undvige, hvis et eventuelt sammenstød opfanges.

  • Adaptive Cruise Control med Stop-and-Go og Lane Centring Assist: Hjælper med at holde en sikker afstand til forankørende biler – og reducerer samtidig stress ved kørsel på lange veje uden trafik ved at sørge for, at bilen er centreret i sin bane.