Hunter Edition

Hunter Edition er den perfekte bil til en passioneret jæger. Det er kun fantasien der sætter grænser og hos bilhusetTHYBO tilpasser vi din Hunter Edition til dine behov! 

Edge 

Hunter Edition

 

Haarby Karosseri har stået for ombygningen af Jan Thybos bil, og man er gået planken ud og har i samarbejde med Dometic, som er specialiseret i udstyr til auto- og caravanbranchen, udviklet løsninger, hvor en køleboks integreres og tilkobles bilens el-system.

.

- Jeg tør godt garantere, at det er den første Ford Edge i landet, som er lavet om til en ”Hunter Edition” siger Jan Thybo.

.

Fakta om bilen: 
Aflåst opbevaring af våben i bilen er helt afgørende – først og fremmest risikerer jægeren at miste sit jagttegn og sin våbentilladelse, hvis budstykkerne ikke er fjernet fra selve våbenet. Derudover er jægernes våben desværre et yndet mål for tyve, der har blik for riflernes ofte store økonomiske værdi. 

.

Ranger  

Ranger Hunter Edition

Vi byggede i løbet af foråret også en Ford Ranger om til en Hunter Edition. Det opfylder på samme måde jægerens ønsker og behov for den perfekte jagtbil.

.

.

.

Jan Thybo, indehaver af bilhusetTHYBO, ombyggede i 2017 en Ford Edge til en Hunter Edition model. Jan er selv passioneret jæger og for ham har det handlet om at få ombygget en bil, så den giver mulighed for sikker opbevaring af våben, når han drager på jagt. Derfor så han et hul i markedet og muligheden for at opfylde sit eget og andre jægers behov. Han har i dag en bil på gule plader, hvor der er bygget et helt særligt og aflåst geværrum til riflen og derudover et sikkerhedsrum til bundstykker og patroner.


- Som jæger har du et ansvar for sikker opbevaring af dine våben under transport. Overholder du ikke loven og eksempelvis er udsat for tyveri, så har du overtrådt våbenloven, og du får inddraget din våbentilladelse, siger Jan Thybo.

Hunter Edition

.

Kuga 

Kuga Hunter Edition

Ford Kuga er her blevet ombygget til en Hunter Edition. Kuga opfylder på mange måder en jægers behov for den perfekte bil, her har vi prøvet at gøre den endnu bedre som jagtbil. Udstyret i denne er en geværboks så geværet er rigtigt opbevaret og låst inde.